Весна Драгојлов

Богат професионални живот почетком деведестих Весну Драгојлов односи из света лингвистике и фонетике, предмете које је више од десет година предавала на катедри за Енглески језик и Књижевност на Филозофском факултету у Новом Саду, у Америку где мења своју професионалну оријентацију и усмерава се на студије дизајна и дигиталних уметности. У Америци је магистрирала још једном у Денверу, Колорадо, на студијама дизајна/дигиталних медија, и почиње да предаје предмете у оквиру своје нове струке, следећих 17 година, у Колораду и Аризони. 2016. напушта Америку и наставља своју каријеру у својству професора на факултету у Мароку. У Мароку живи и ради већ две године, предаје фотографију и уметност и дизајн, и упознаје се са, за њу, новом културом, и живи у интернационалном окружењу. Пуно могућности да Мароку допринесе са својим стеченим знањем и искуством у Америци, као и да научи у новој етнички и културно разноврсној средини. Током своје каријере у Новом Саду, писала је и преводила текстове из уметности за уметничке часописе. У истом својству је последњих неколико година превела неколико књига са српског на енглески.

Јелена Мијовић

Јелена Мијовић рођена је 21. марта 1971. године у Београду. Дипломирала је Драматургију на Факултету драмских уметности у Београду. Радила на телевизији, писала сценарија за многобројне емисије из културе, дечје ТВ серијале. Од 1996. до 2004. Предавала је Драматургију на Катедри за драматургију и била консултант за ТВ сценарио на Катедри за тв режију Академије уметности. Као драматург радила је на представама у Битеф театру, Југословенском драмском позоришту, Атељеу 212 (Београд), МНТ-у (Скопље), СНГ-у (Љубљана), Градском позоришту Истанбул (Истанбул), СНГ-у (Марибор). Сарадник на сценарију за филм „Балкан није мртав”, сценаристе Дејана Дуковског, Ане Ласић и редитеља Александра Поповског. Драматург је Позоришта Атељеа 212 од 1999. Године.

Иван Правдић

Дипломирани драматург и Доктор вишемедијске уметности. Редовни професор Драматургије, Вишемедијске уметности  и Дизајна времена. Креира перформансе, амбијенте, акције, представе, драму, поезију, књиге, партиципације публике, радионице, видео. Са својим радовима учествовао на фестивалима и симпозијумима у Канади, Русији, Великој Британији, Холандији, Португалу, Шпанији, Италији, Немачкој, Аустрији, Словенији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Мађарској, Румунији, Бугарској, Албанији и Србији.