ПРОГРАМ / ИСТОРИЈАТ / АРХИВА / ИЗДАВАШТВО / СПОНЗОРИ / БИЛТЕН / КОНТАКТ / НАГРАДЕ
ИН(ФАНТ)ФУЗИЈА


Пројекат ИН(ФАНТ)ФУЗИЈА реализује се у сарадњи Културног центра Новог Сада и Департмана за архитектуру и урбанизам Факултета техничких наука у Новом Саду, као серија догађаја посвећених најави предстојећег 42. Интернационалног фестивала алтернативног и новог театра 2015.
Оживљавајући традиционалну потребу за обележавањем јавног простора као места сусрета између Фестивала и Града, ИН(ФАНТ)ФУЗИЈА тежи реафирмацији Инфант фестивала на културној мапи Новог Сада, пре свега кроз анимацију нове публике.
Просторна инсталација студената архитектуре која на специфичан начин улази у дијалог са постојећим амбијентом дворишта хотела „Војводина“ у самом центру града, настала је као одговор на идеју о директној комуникацији са публиком кроз серију разговора, пројекција и перформанса. Јасним обележавањем места сусрета и грађењем адекватног ефемерног оквира, створен је простор у ком је фузија између Инфант фестивала, његових учесника и публике могућа. 
У оквиру Департмана за архитектуру и урбанизам, пројекат је резултат рада групе студената на предмету Ефемерна архитектура током школске 2014/15. године, уз подршку студената из генерације 2013/14.
Студенти предмета Ефемерна архитектура школске 2014/15. године: Јелена Благојевић, Стефан Боровчанин, Инес Човић, Јелена Грбић, Велизар Коларски, Никола Ковачевић, Јелена Митровић, Александра Пејаковић, Стефан Рађеновић, Кристина Савић, Александра Солдат, Стефан Вујић и Игор Вукичевић.

Наставни тим предмета: Миљана Зековић и Вишња Жугић

“Reality Check”, DJ Suuba & Lakmus Red
„Такозвани перформанс“, Кристијан Ал-Друби