PLUG’n’PLAY 2

AХЕ, Русија

Аутори: Максим Исаев, Павел Семченко, Денис Антонов

Глумци и сликари: Максим Исаев, Павел Семченко

Музика: Денис Антонов

Камермани: Ник Камов, Ђерђ Маматов

Дизајн: Кирил Маловичко, Марија Небеснаја

Светло: Џорџ Галкин

Реквизитер: Марија Тавапоава

Фотограф: Александaр Џерентски

Трајање: 60`

Позоришну трупу „АХЕ” основали су Максим Исаев, Павел Семченко и Вадим Васиљев 1989. године. Од самог почетка трупа се декларише као независна по питању стила и форме и почиње своје деловање у пољу перформанса, филма и лепих уметности. Током дугих година постојања трупа је бројала од два до седам чланова док су једини стални чланови Максим Исаев и Павел Семченко. Од 1996. године трупа се више преусмерава на позоришни колектив који своја дела изводи на сцени. Од тада, чланови трупе наступају на позоришним фестивалима у Русији и иностранству и суделују у различитим пројектима сарађујући са другим позоришним кућама и трупама.

Пост-индустријски кабаре „Plug’n’Play 2“ је радикална и хулиганска изведба чија атмосфера ни мало не наличи оној позоришној. Гледаоцу је остављена потпуна слобода –  од тога са ког места жели да гледа представу, да ли жели да гађа актере деловима реквизите до тога да има могућност да заигра на оближњем плесном подијуму. „Plug’n’Play 2“ је скуп импровизација три учесника: ди- џеја, перформера и сликара.

Глумци су природни и уверљиви у сваком тренутку […] Plug-n-Play2 је прича која се обраћа неваљалом детету у свима нама и тера га да занесено повиче: Еј! Хоћу и ја то да радим!

Гмења Лепестков, Швајцарска, Аутумн