47. Интернационални фестивал алтернативног и новог театра, ИНФАНТ, биће одржан од 4. до 6. септембра на отвореном простору у Кинеској четврти.  У главном програму под слоганом „Лична револуција”, публика ће имати прилику да погледа три представе у такмичарској селекцији, по избору селекторке Сање Крсмановић Тасић. Фестивал ће публици пружити и богат пратећи програм, округле столове, као и представу у част награђених.

На овогодишњем фестивалу, услед тренутне ситуације са коронавирусом, доминатну улогу имаће домаће трупе. У трци за награду на овогодишњем фестивалу биће: Шабачко позориште са представом „Ана Франк”, Театар Мимарт са представом „Алгоритам сна” и Битеф денс компанија са представом „Простор за револуцију“, обе из Београда. Представа Српског народног позоришта „Ко је убио Џенис Џоплин?“ биће изведена у част награђених, а овогодишњи чланови жирија су: доктор књижевних наука и директор Стеријиног позорја, Мирослав Радоњић, магистар режије у алтернативном и луткарском театру, Никола Завишић и дипломирани драматург, Милан Пузић. Водитељка округлог стола биће Соња Петровић, редитељка.

Целокупан програм овогодишњег фестивала биће одржан на отвореном простору у Кинеској четврти, а улаз за све програме је бесплатан.