Програм | Концепт | Историјат | Архива | Издаваштво | Спонзори | Билтен | Контакт | Награде

српски / english
Електронски билтен

Наоко Танака, Немачка/Јапан, РЕФЛЕКТОРКА>>
Андраш Вишки, председник жирија>>
Анђелка Јанковић, програм координатор Битеф театра>>
Борис Чакширан, члан жирија>>
Каролина Печењи, чланица жирија>>
Лорен Рошел, Француска, радионица „Soundpainting“>>
Андреа Ердељи, Turbo Paradiso, Театар Деже Костолањи>>
Клемaн Леј, Јавно у приватном, Немачка/Француска>>