ПРОГРАМ / ИСТОРИЈАТ / АРХИВА / ИЗДАВАШТВО / СПОНЗОРИ / БИЛТЕН / КОНТАКТ / НАГРАДЕ
ЕЛЕКТРОНСКИ БИЛТЕН

Инфант има све другачију и бољу селекцију, по мом мишљењу је увек најоригиналнија и другачија од свега што се виђа по Европи. Oно што је врло важно je да ове године постоји и једна бајковита прича јер смо сви негде истраживали нешто што до сада није било предмет истраживања алтернативног позоришта.
Нела Антоновић - Театар Мимарт, Србија

//////////////////

Жао ми је што нисмо дуже овдје, па не можемо погледати друге представе. Што се тиче организације и неког нашег прихвата ту сам и више него задовољан, Захвалан сам фестивалу, ово је једна од афирмација нас и нама је "Инфант" респектативан међународни фестивал. Људи могу пљескати, али кад вичу "Браво", то не раде из неке куртоазије.
Војин Перић - Драмски студио слепих и слабовидих „Нови живот“, Хрватска

/////////////////////

Фестивал је веома велик због тога нисмо у прилици да погледамo више представа. Погледали смо три представе, три потпуно различите и веома интересантне представе. Волимо да играмо пред новосадском публиком. На нашој представи је било различитих реакција, позитивних и негативних, у просеку добрих реакција.
Навел Бенцијане - МДВЗ, Немачка

/////////////////////

Сигурно могу рећи да је Инфант фестивал добро промишљена манифестација обојена посебним сензибилитетом. Зато мени идеалан медиј за представити своју представу! Уживала сам заједно са екипом и захваљујем се још једном на позиву!
Срдачно,
Маша Колар

/////////////////////

Фишамбл је пресрећан што је имао прилику да представи представу НЕЧУЈАН Пата Киневена на ИНФАНТУ 2014. Дивно нам је било у Новом Саду, и заиста смо захвални за топлину са којом су нас сви на фестивалу примили, као и због чињенице што је публика тако уживала у представи. Програм сачињен од представа из тако много земаља је био одличан, и посебно нам је значило то што смо упознали позоришне уметнике из разних делова Европе као и размена погледа током дискусија које су се одигравале дан после представа. Хвала свима који су укључени у ИНФАНТ што су нас позвали, а Културној организацији Ирске за њихову непроцењиву подршку.
Џим Калитон – Компанија нове драме, Ирска