35 / 14. интернационални фестивал алтернативног и новог театра
35th / 14th International Festival of Alternative and New Theatre

Нови Сад, 25. јун – 3. јул 2008.

 
english
 
Пон, 30. јун
ПИК НИК
перформанс
| 19:00, Католичка порта
 


Кореографија и извођење: Хулија Каролина Горосито и Ненад Милошевић (Србија)

 

Пик ник је плесни дуо, који проналази инспирацију у моментима проведеним у природи као и звуцима из природе који одређују ритам. У плесу, представљеном кроз комуникацију покрета, сендвич и сок, тело проналази границу и свој отпор у односу на дату ситуацију. Игра са ситуацијама и истраживање граница уствари представљају испитивање могућности које доноси обичан дан проведен у природи.Хулија Каролина Горосито
је рођена у Буенос Аиресу, Аргентина, 1980. године. Студирала је савремени плес, позориште и акробатику у Аргентини, започевши студије са 18 година. Своје усавршавање је наставила у Европи пре 7 година, и то као инструктор плеса и извођач у уличном позоришту у Италији, Шпанији, Белгији и Србији.   

Ненад Милошевић је рођен у Београду, Југославија, 1976. године. Као фотограф и плесач живи у Београду, Србија. Има богато искуство у раду са различитим плесним техникама: класична, модеран балет, такође Ховкинс, Хортон, Канингем, опуштајућа, буто техника, традиционални индонежански плес (са острва Бали), технике савременог плеса и плесне импровизације. Професионалну каријеру плесача је започео 1999. године, наступима на многим сценама и учешћем у бројним мултимедијалним и међународним пројектима и фестивалима, такође у пројектима намењеним деци и омладини и пројектима који се залажу за очување мира (у земљи и иностранству).     
 
 
Total design: L. Antal; web design: T. Dukic. Copyright © INFANT 2002-2008